Üzletfejlesztési tréning 2017. február 11-én! - Országos Shiatsu Egyesület

Üzletfejlesztési tréning 2017. február 11-én!

Egy segítő vállalkozás elindítása  nem egyszerű feladat,  viszont megoldható! Megfelelően átgondolva, céljainkat az aktuális élethelyzetünkkel összeegyeztetve mindenki képes megalkotni a maga üzleti tervét. Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani az 5 elem jegyében összeállított üzletfejlesztési coaching programmal.

Mit fogsz tudni a nap végére? A kapott munkafüzetet végig vezetve tisztán fogod látni a praxisod anyagi és marketing oldalát, valamint tisztában leszel azzal, hogy mennyi munkát kell heti/havi szinten befektetned abba, hogy ismertséget szerezz a shiatsu praxisodnak.

Vezeti: Juhász Vera shiatsu terapeuta és coach.

Időpont: 2017. február 11. szombat  9:00-17:00

Helyszín: Budapest, II. ker. Frankel Leó u. 5. – Közös Tér Shiatsu és Masszázs Műhely

Részvételi díj: 28.000.- Ft, Egyesületi tagoknak 25.000.- Ft

Csoportlétszám: 10 fő

Jelentkezés ide kattintva üzenetben  2017. február 4-ig.