Baba shiatsu mini tanfolyam november 16-ától! - Országos Shiatsu Egyesület
22079

Baba shiatsu mini tanfolyam november 16-ától!

A három foglalkozás célja, hogy az anyukák gyakorlati szinten megtanuljanak egy masszázs sorozatot, amelyet már újszülött kortól tudnak használni a babákon. A baba shiatsu nem ellazításról szól hanem célirányosan a meridiánokat érinti ezzel segítve a baba egészséges mozgásfejlődését. Már pár napos kortól alkalmazható, mivel figyelembe veszi a baba igényeit és befogadó képességét. Nem korai fejlesztésről van szó, hanem támogatásról és segítésről. Támogatjuk a babát a fejlődésében, vagy éppen segítünk neki megoldani a testében kialakult fizikai nehézségeket.

A baba shiatsuról bővebben itt olvashatsz.

Időpont: november 16, 23, 30. hétfőnként 10:00-12:00

A kurzus díja: 2500.- Ft alkalmanként

A kapcsolódó nyílt estén résztvevőknek és egyesületi tagoknak: 2000.-Ft

Helyszín: 1027 Frankel Leó u. 5.