Baba shiatsu szakembereknek - 2019. október 4-6. és november 15-17. - Országos Shiatsu Egyesület

Baba shiatsu szakembereknek – 2019. október 4-6. és november 15-17.

Közkívánatra újra baba shiatsu tanfolyam – megújult tematikával!

Életünket már a fogantatásunktól befolyásolja, milyen tapasztalatok mentén  válunk azzá, akik vagyunk. A csecsemők első évében a mozgásuk döntő szerepet játszik későbbi személyiségük, tanulásra való képességük kialakulásában. Olyan létfontosságú mozgások elsajátítása és agyi idegpálya összehangolódások zajlanak ilyenkor, amik révén a kisiskolás korban például majd képessé válunk írni és olvasni. Ismert tény, hogy a csecsemőkori mászás kimaradása és  a diszlexia (olvasási zavarok) kialakulása között összefüggés van. Erről és sok egyéb hasonló tünetről, következményről és korrekciós lehetőségről is szól ez a tanfolyam.

A tanfolyam alapját az “energetikai fejlődés koncepciója” adja, mely kombinálja modern ismereteinket a csecsemők fejlődéséről a keleti energetikai megközelítésű szemléletmódok meridiánevolúcióról szóló nézeteivel. Ezek szerint a motoros, szenzoros és érzelmi fejlődésünk és a meridiánok rendszere egymást támogatva és szorosan összekapcsolódva befolyásolják szervezetünk érését és növekedését. Ez az új, átfogó nézőpont alapvetően különbözik más babamasszázsok szemléletétől. A baba shiatsuról itt olvashatsz bővebben.

Időpont: 2019. október 4-6. és november 15-17.

A tanfolyam további részleteit itt találod.