Érintés Fesztivál - 2017. június 2-4. - Országos Shiatsu Egyesület

Érintés Fesztivál – 2017. június 2-4.

Ezen a nyáron az Országos Shiatsu Egyesület sok rendezvény résztvevője lehet. Ezek közül az első az

2017. június 2-4. Budapest

Egy friss, új kezdeményezés, amely szeretné bemutatni, hogy az érintés milyen fontos testi-lelki-szellemi szükségletünk. Azért csatlakoztunk a programsorozathoz, mert a szervező a shiatsu értékrendjével is megegyező gondolatok mentén kívánja bemutatni  az érintés hatásait, fontosságát, szerepét életünkben.

Vasárnap két műhelybe is várjuk az érdeklődőket. A Segíts magadon! című programra várjuk azokat a kíváncsi embereket, akik megtanulnák, hogyan kezeljék az egyszerűbb testi-lelki kellemetlenségeiket egy-egy önsegítő technika segítségével.

Nagy örömünkre Suli Szamuráj programunk is helyet kapott a fesztiválon. Ugyan az iskolaidő hamarosan véget ér, de néhány praktikus masszázs mozdulatot érdemes elsajátítani a szünet idejére is! Várjuk a gyermekes családok tagjait, kicsiktől-nagyokig, valamint a pedagógusokat illetve azokat a szakembereket, akik gyermekekkel dolgoznak mindennapjaikban.

Nézzétek meg Jászberényi Éva előadását a témákról:

Az előadásokra, műhelyekre a helyszín korlátozott befogadóképessége miatt regisztrálni szükséges. A programok linkjeit használva vagy itt megteheted.

Szeretettel várunk!