Everness Fesztivál - 2017. június 20-25. - Országos Shiatsu Egyesület

Everness Fesztivál – 2017. június 20-25.

Idén első alkalommal lehetünk jelen ezén a rendezvényen. Igyekeztünk változatos, sokszínű programot összeállítani a látogatóknak. Lesz Do-in, megjelenik a Szamuráj program játékok és családi tréning formájában. Izgalmas előadások és mini érintéskurzusok várják a hozzánk betérőket.

Az előadások és az érintéskurzusok minden nap más témát ölelnek fel, ugyanakkor egymásra épülve bemutatják a shiatsu szerepét, eszközeit, és az általa nyújtott lehetőségeket az életünk folyamán.  Az alap érintéstől a várandós kismamák, majd babáik, később a kisgyermekek és a felnőttek kezeléséig sok érdekes információt kaphatsz és megtapasztalásban lehet részed.

A DO-In mozgásformával felfrissítheted vagy éppen megnyugtathatod magad, felfedezheted saját tested működését, a gyakorlatok és a test jelzéseire irányuló figyelem kombinációjával.

A Családi Szamuráj Tréningre várjuk a gyermekkel, nagyszülővel érkező családokat is! Megismerheted, hogyan könnyíthettek családon belül a szürke hétköznapok nehézségein.

A Suli Szamurájhoz kötődő páros és csoportos játékokra várjuk a gyerekeket a Játszik a Szamuráj elnevezésű programunkra.