Forrás Gyermekprogram - trénerképzés - Országos Shiatsu Egyesület
page-template-default,page,page-id-22709,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Forrás Gyermekprogram – trénerképzés

Megérkezett!

Itt a várva várt Forrás Gyermekprogram trénerképzése!

A képzés elvégzése után a Forrás Gyermekprogramot hozzáértő módon tudod megtanítani nagycsoportos ovis vagy általános iskola alsó tagozatos gyerekeknek. Sőt! Azzal is tisztában leszel, hogy melyik gyakorlat milyen tevékenységet támogat. Részleteket a programról ezen az oldalon találsz.

Miért a Forrás Gyermekprogram?

A 6-12 éves korosztálynak szóló gyermekprogramunk elsődleges célja a mai kor gyermekeinek olyan módszerek és technikák megtanítása, amivel életüket, egészségüket felnőtt korukban is támogatjuk. Olyan magokat ültetünk el a módszer használatával, amely a gyermekeket önállóvá és együttműködővé teszi, a technikák rendszeres gyakorlása által.

A program ötvözi a modern nyugati gyermekfejlődési koncepció és az ősi keleti energetikai fejlődés alapjait, amelyhez hozzáadja a gyógytorna, gyógymasszázs, a szülés-születés támogatás, a hagyományos kínai gyógyászat, és a shiatsu terápia tudásanyagát. Így alakult ki a gyerekek által könnyen megtanulható és kivitelezhető, de hatékony mozdulatsor, amelyet a programon átívelő mesefolyam során megjelenő csodás segítők tesznek szórakoztatóvá.

A tanfolyam témái:

• Energetikai fejlődéstan;
  • A gyermekek mozgásfejlődéséről, gyakori problémáikról;
  • Az energetikai családok tulajdonságai, jellemzői, a mozgásfejlődésben betöltött szerepük, jelentőségük;
  • Miben és miért segíthet a program az 5-12 éves korosztálynak;
  • A figyelmes érintés kialakítása és jelentőségének megtapasztalása;
  • A mozdulatsor gyakorlatainak részletei: hogyan hajtsuk végre, és milyen hatásai vannak az egyes mozdulatoknak;
  • A program gyakorlatait támogató játékok;
  • A gyermekprogramok tartása során szerzett tapasztalatok megosztása;
  • További lehetőségek a Forrás Gyermekprogram felhasználását tekintve.

Kiknek ajánljuk:

Programunk olyan gyermekekkel foglalkozó érdeklődőknek szól, akik szeretnének javítani a gyermekek együttműködési és tanulási képességein, pl.: pedagógusok, edzők, nevelők, és nem utolsósorban a szülők részére.

Oktatók:

• Pákh Ildikó Csilla
  • Takács Eszter
  • Vurai Zsuzsanna

Mindhárom szakember shiatsu terapeuta, gyermekprogram oktató és tréner.
Évek óta elhivatottan dolgoznak a kisiskolás korosztály mindennapjainak könnyebb megélésén, programokat tartanak több iskola sok osztályában, nyári napközis táborokat szerveznek és működtetnek, önkéntesként sok ezer gyereket megmozgató rendezvényeken népszerűsítik a figyelmes érintés fontosságát.
Fontosnak tartják a gyerekek határainak felismerését és tiszteletben tartását, valamint az önsegítés fontosságát az egészséges élet elérése érdekében.

Tudnivalók:

Időpont: 2020. február 1-2.

szombaton és vasárnap: 9:00-18:00 (összesen 20 óra)

Helyszín: 1137 Budapest, Pozsonyi út 4.

Tanfolyami díj: 45 000,- Ft
Aki korábban részt vett Suli Szamuráj tréner képzésen, annak 50% kedvezményt biztosítunk.
Az Országos Shiatsu Egyesület tagjainak 15% kedvezményt biztosítunk.
A kedvezmények össze nem vonhatók.

Jelentkezési határidő: 2020. január 20.

Jelentkezés:

A Jelentkezési lap kitöltésével és 20.000 Ft előleg befizetésével az Országos Shiatsu Egyesület számlaszámára: 16200010-10045332 Magnet Bank. A fennmaradó összeg a tanfolyam megkezdése előtt esedékes.

A tanfolyamon maximum 12 fő vehet részt. A sorrend megállapítása a kitöltött jelentkezési lap beérkezése és az előleg befizetésének időpontja alapján történik.

Fontos! Számlát csak annak a személynek, szervezetnek a számára állíthatunk ki, akinek a bankszámlájáról az utalás érkezik!

Mit hozz magaddal:

• füzet, toll
  • kényelmes ruházat

Lemondási feltételek:

– a jelentkező részéről:

Ha a mégsem tudsz eljönni a tréningre és azt a jelentkezési határidőt megelőzően jelzed, a előleged 50%-át visszafizetjük. Amennyiben a jelentkezési határidőt követően jelzed, hogy nem tudsz eljönni az előleget nem áll módunkban visszafizetni, de egy későbbi tanfolyam alkalmával felhasználhatod.

– a programtartó részéről:

Amennyiben a rendezvény elmaradna az előleget teljes egészében visszafizetjük.

A program változtatás jogát fenntartjuk!

Kérdezz bátran!