Képzések 2019 - Országos Shiatsu Egyesület
page-template-default,page,page-id-22630,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Képzések 2019

2 napos műhelymunka a Schüssler sókról – 2019. március 9-10.  10:00-18:00

A Schüssler-só terápia egyszerű, hatékony és mellékhatásoktól mentes szelíd gyógymód, mely Németországban született a 19. század végén. A mai napig a leghatékonyabb természetes szerek közé tartozik. Szinte minden fizikai panasz és betegség kezelhető általa, akár önmagában, akár más gyógymódokkal kiegészítve. Ha baj esetén fontos számodra, hogy legyenek alternatíváid és csak végső esetben nyúlsz gyógyszerekhez, előnybe részesítve a természetes gyógymódokat, akkor a 12 esszenciális ásványi só nélkülözhetetlen kincs lesz házipatikádban. A rendszer a homeopátiánál egyszerűbb, logikus, világos, elsajátításához előképzettség nem szükséges. Laikusoknak, és kisgyerekes családoknak is jól alkalmazható, hasznos tudást ad.
További részleteket itt találsz.

A képzés ára: 12.000,- Ft / nap
kedvezményes részvételi díj az Országos Shiatsu Egyesület tagjainak: 8.000,- Ft / nap.
A jelentkezés és részvétel csak a két napra együtt lehetséges.

Jelentkezési határidő: 2019. március 6.

Babashiatsu várandós pároknak – 2019. március 5., 12., 19.  18:00-19:30

Már a születéskor nagyon fontos, hogy a baba érintést kapjon. De hogyan is érinthetitek meg úgy, hogy mindenki biztonságban érezhesse magát – szülő is és baba is? A háromalkalmas kurzus keretében ezt is megtanulhatjátok. Valamint  azt, hogy különböző érintéssorozatokkal hogyan segíthetitek a babátok szervezetének alkalmazkodását a kinti világhoz mind emésztését, mozgását, nyugodt alvását illetően. Gyertek el, ha a baba már úton van, de akkor is szívesen látunk ha már megérkezett és egészséges, valamint 6 hetes már elmúlt, viszont még nincs hét hónapos.
További részleteket itt találsz.

A képzés ára pároknak, vagy ha két felnőtt érkezik (pl. kismama és nagymama): 16.000.- Ft

A képzés díja, ha egy szülő érkezik: 12.000.- Ft

Jelentkezési határidő: 2019. február 28.

Általános tudnivalók:

Tanfolyami jelentkezéskor kérjük az adott képzés leírásában megjelölt összeget átutalni az Országos Shiatsu Egyesület számlájára:
16200010-10045332 (Magnet Bank).

Fontos! Számlát csak annak a személynek, szervezetnek a nevére állíthatunk ki, akinek a bankszámlájáról érkezik az utalás!

Minden képzés helyszíne: 1137 Budapest, Pozsonyi út 4.

A képzésekre jelentkezhetsz e-mailen az info@shiatsu-egyesulet.hu címen. Kérjük, leveledben írd meg, hogy melyik képzésre jelentkezel, és kit hozol magaddal (Babashiatsu képzés esetén).

Fontos! A programokon való részvétel nem jogosít fel praxis nyitására, a gyakorlatok végzése nem helyettesíti az orvosi diagnózist és kezeléseket.

Lemondási feltételek
– a jelentkező részéről:
Ha mégsem tudsz eljönni a tréningre és azt az esemény előtt legalább 4 nappal jelzed, a befizetett összeg 50%-át visszafizetjük.
Ha a tréninget megelőző 4 napon belül jelzed, hogy nem tudsz eljönni a befizetett összeget nem áll módunkban visszafizetni.
– a programtartó részéről:
Amennyiben a rendezvény elmaradna a befizetett összeget teljes egészében visszafizetjük.

A program változtatás jogát fenntartjuk!