Német partnereink: Karin és Thomas - Országos Shiatsu Egyesület
21918
page-template-default,page,page-id-21918,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Német partnereink: Karin és Thomas

Karin Kalbantner-Wernicke

Gyógytornász, shiatsu-gyógyász és oktató. Speciálisan csecsemő és gyermek shiatsuval foglalkozik, de gyógyító és képző intézetében (Aceki e.v ) felnőtteket is kezel és oktat.

Shiatsu tanulmányait Japánban végezte, tapasztalatait több éves Japán tartózkodása alapozta meg. A keleti energetikai fejlődés és a nyugati mozgásfejlődés tanulmányozása és ezeknek mélyreható ismerete adta meg az alapokat az általa kidolgozott baba shiatsuhoz, amit több külföldi országban, többek között Japánban is oktat.

Nemzetközi kiképző tanár, több éves oktatói gyakorlattal rendelkezik és az ő nevéhez fűződik a Szamuráj Program kialakítása és elindítása is a német iskolákban. A “Shiatsu gyerekeknek az iskolában” program már számos német, osztrák, olasz, svájci, angol, amerikai és magyar iskolában is sikeresen működik.

Németországban a hagyományos japán gyógyászatot népszerűsítő Aceki e.v alapító tagja, ebben a témában több tudományos cikk és szakkönyv szerzője.

Thomas Wernicke

Általános és homeopata orvos, természetgyógyász, manuálterapeuta, praxisában csecsemők és gyermekek mozgásfejlődésére specializálódott.

Nemzetközileg elismert szakember, a japán Daishihari Shonishin Szövetség egyedüli európai elismert képviselője és oktatója. Nemzetközi vezető, kiképző tanár és több tudományos cikk és szakkönyv szerzője. Shonishin tanulmányait Masanori Tanioka japán vezető shonishin mesternél végezte.

Németországban az Aceki e.v alapító tagja, céljuk a hagyományos japán gyógyászat népszerűsítése, ideértve a Shonisint is.

www.aceki.de