Őszi képzések - Országos Shiatsu Egyesület
page-template-default,page,page-id-22531,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Őszi képzések

Szamuráj tréning – 2017. szeptember 23-24.   10:00-17:00

A Szamuráj masszázs 6-12 éves gyermekek számára kifejlesztett játékos gyakorlatsor, amely segíti őket a koncentráció, a testtartás, testtudatosság fejlesztésében, valamint arra tanít, hogyan figyeljenek a társaikra, támogatva ezáltal az osztályközösség összetartó erejét.

A képzés elvégzése után a Szamuráj masszázs programot hozzáértő módon tudod majd megtanítani nagycsoportos ovis vagy általános iskolás alsó tagozatos gyerekeknek.

A tréninggel kapcsolatos tudnivalókat ezen a linken találod.

Szülő-gyerek szamuráj shiatsu  –  2017. október 21.  9:00-13:00

Könnyen elsajátítható egyszerű, játékos ülő helyzetű masszázs és mozgásgyakorlatok segítségével oldható az iskola utáni fáradtság, frissíthető a koncentrációs képesség és erősíthető a szülő-gyermek kapcsolat. Ha a gyermeked 6-10 éves gyere el vele és tanuljátok meg együtt ezt a módszert.

A képzés ára: 8.000.- Ft (egy szülő és egy 6-10 éves gyermek részére)

Előleg: 4.000.- Ft

Jelentkezési határidő: 2017. október 18.

Így érintsd a gyermeked – 2017. november 19. 10:00 – 15:00

20 perces masszázs-kezelést tanulhatsz meg, mellyel megkönnyítheted a gyermeked hétköznapjait. Ha alvási nehézség, iskolai stressz gyötri, szétszórt, vagy csak figyelmes érintésre vágyik, akkor ezzel a mozdulatsorral leveheted válláról a gondokat. Emellett átadható önsegítő technikákkal is megismertetünk.

A képzés ára: 15.000.- Ft

Előleg:  7.000.- Ft

Jelentkezési határidő: 2017. november 12.

Babashiatsu várandós pároknak – 2017. október 20., 27. és november 10.  17:30-19:00

Már a születéskor nagyon fontos, hogy a baba érintést kapjon. De hogyan is érinthetitek meg úgy, hogy mindenki biztonságban érezhesse magát – szülő is és baba is? A háromalkalmas kurzus keretében ezt is megtanulhatjátok. Valamint  azt, hogy különböző érintéssorozatokkal hogyan segíthetitek a babátok szervezetének alkalmazkodását a kinti világhoz mind emésztését, mozgását, nyugodt alvását illetően. Gyertek el, ha a baba már úton van, de akkor is szívesen látunk ha már megérkezett és egészséges illetve a 6 hetes már elmúlt, viszont még nincs hét hónapos.

A képzés ára pároknak, vagy ha két felnőtt érkezik (pl. kismama és nagymama): 16.000.- Ft

A képzés díja, ha egy szülő érkezik: 12.000.- Ft

Előleg: 6.000.- Ft

Jelentkezési határidő: 2017. október 16.

Általános tudnivalók:

Tanfolyami jelentkezéskor kérjük az adott képzés leírásában megjelölt előleget átutalni az Országos Shiatsu Egyesület számlájára:

16200010-10045332 (Magnet Bank).

Fontos! Számlát csak annak a személynek, szervezetnek a nevére állíthatunk ki, akinek a bankszámlájáról érkezik az utalás!

Minden képzés helyszíne: 1027 Budapest, Frankel Leo u. 5. – Közös Tér Shiatsu és Masszázs Műhely

A képzésekre jelentkezhetsz e-mailen az info@shiatsu-egyesulet.hu címen. Kérjük, leveledben írd meg, hogy melyik képzésre jelentkezel, és kit hozol magaddal (Szülő-gyerek, illetve Babashiatsu képzések esetén).

Fontos! A programokon való részvétel nem jogosít fel praxis nyitására, a gyakorlatok végzése nem helyettesíti az orvosi diagnózist és kezeléseket.

Lemondási feltételek

– a jelentkező részéről:

Ha mégsem tudsz eljönni a tréningre és azt az esemény elött 7 nappal jelzed, a előleged 50%-át visszafizetjük.

Ha a tréninget megelőző 4 napon belül jelzed, hogy nem tudsz eljönni az előleget nem áll módunkban visszafizetni.

– a programtartó részéről:

Amennyiben a rendezvény elmaradna az előleget teljes egészében visszafizetjük.

A program változtatás jogát fenntartjuk!