Programok - Országos Shiatsu Egyesület
page-template-default,page,page-id-21884,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Programok

Állandó programjaink az óbudai Civil Házban:

Baba shiatsu klub hétfőnként 11:30-12:30

Az Országos Shiatsu Egyesület szakembereinek vezetésével a klub foglalkozásai során a szülő-gyermek kapcsolat elmélyítésén túl a résztvevők megtanulnak számos, a mindennapokban jól használható fogást, mellyel megőrizhetik a teljes család egészségét. A megtanult és begyakorolt fogások támogatják a babák mozgásfejlődési lépéseinek a megfelelő ütemben és sorrendben való bekövetkeztét, megelőzve ezzel az iskolás korban megjelenő figyelem és koncentrációs zavarokat.

Szamuráj masszázs program  szerdánként 11:30-12:30

Az egyesület szakembereinek vezetésével betekintést nyerhet az érintés jótékony hatásaiba saját tapasztalaton keresztül. A shiatsu kezeléseken alapuló egyszerű mozdulatsor valamint az önsegítő gyakorlatok segítséget nyújtanak a mindennapi terhek cipelésében, stresszcsökkentő, frissítő, közérzetjavító hatással. A program során elsajátíható Szamuráj masszázs egyszerű fogásai otthon is alkalmazhatók a család minden tagja számára.