Műhelymunka a Schüssler sókkal - 2019. január 26. és február 16. - Országos Shiatsu Egyesület

Műhelymunka a Schüssler sókkal – 2019. január 26. és február 16.

A Schüssler-só terápia egyszerű, hatékony és mellékhatásoktól mentes szelíd gyógymód. Szinte minden fizikai panasz és betegség kezelhető általa, akár önmagában, akár más terápiával kiegészítve. Ha baj esetén fontos számodra, hogy legyenek alternatíváid és csak végső esetben nyúlsz gyógyszerekhez, előnybe részesítve a természetes gyógymódokat,
akkor a 12 esszenciális ásványi só nélkülözhetetlen kincs lesz házipatikádban.
A rendszer a homeopátiánál egyszerűbb, logikus, világos, elsajátításához előképzettség nem szükséges. Laikusoknak, és kisgyerekes családoknak is jól alkalmazható, hasznos tudást ad.

A két nap során a résztvevők megismerik a 12 ásványi só jellemzőit, a szervezetben betöltött funkcióját, a hiánytüneteit és alkalmazhatóságát.

Képzés ára: 12.000,- Ft / nap
kedvezményes részvételi díj az Országos Shiatsu Egyesület tagjainak: 8.000,- Ft / nap.
A jelentkezés és részvétel csak a két napra együtt lehetséges.

Jelentkezési határidő: 2019. január 23.

Jelentkezéshez kattints ide!