Shiatsu időseknek - Országos Shiatsu Egyesület
A Shiatsu Egyesület célja a shiatsu terápia partner- és önkezelő módszereinek népszerűsítése, valamint az érintés jelentőségének, közérzetjavító, egészségmegőrző hatásainak megismertetése minden korosztállyal.
shiatsu, egyesület, suli szamuráj, szamuráj masszázs, érintés, iskolai masszázs, pontnyomás, ujjnyomás
22326
page-template-default,page,page-id-22326,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Shiatsu időseknek

Az érintést és érintve levést a idős korosztály is igényli. Ezért most kifejezetten az idős emberekre gondolva kidolgoztunk olyan masszázsmozdulatsorokat, amelyeket könnyen alkalmazhatnak az ő adottságaikkal és lehetőségeikkel.

Az idősebb korosztály a figyelmes érintéssel olyan ajándékot adhat családtagjainak, amely által még közelebb kerülhetnek egymáshoz. Önmaguk gyengéd kezelésével pedig javulhat energikusságuk, közérzetük.

Három délelőtt alatt elsajátíthatók különböző érintési technikák, bizonyos akupunktúrás pontok ismerete, közérzetjavító mozgások és masszázs mozdulatsorok.

Szeretettel várjuk január 24-én induló három alkalmas tanfolyamunkra!

Időpontok: 2017. január 24. január 31. és február 7. keddenként 9:00 – 13:00 között.

Helyszín: Budapest Frankel Leó utca 5.

Részvételi díj: 13.000 Ft. A három alkalom ára egyben, a tanfolyam alkalmai egymásra épülnek, külön-külön nem látogathatók. Fizetni lehet átutalással vagy az első alkalommal készpénzben. Az ár tartalmazza a jegyzet árát is.

Jelentkezéshez, vagy ha kérdésed van, kattints ide!