Shiatsu Iskolák - Országos Shiatsu Egyesület
page-template-default,page,page-id-21872,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Shiatsu Iskolák

Budapest

HFK logoHárom Forrás Központ

www.haromforras.hu

A Három Forrás Központ célja, hogy lehetőséget adjon mindenkinek – érdeklődőktől a tapasztalt terapeutákig – az általunk alkalmazott különböző mozgás- és masszázsterápiás rendszerek kipróbálásához és megtanulásához. Tanfolyamaink között szerepelnek alapképzések, szakképzések és nyitott vagy speciális továbbképzések az alapoktól egészen a szakvizsgáig.

Kelet-Nyugat Egészségközpont

www.kny.hu

Tonus Shiatsu Iskola

Zenit Shiatsu és Tonus Bodywork oktatás