Shiatsus vállalkozás - Üzletfejlesztési tréning - Országos Shiatsu Egyesület
page-template-default,page,page-id-22344,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Shiatsus vállalkozás – Üzletfejlesztési tréning

Egy segítő vállalkozás elindítása  nem egyszerű feladat,  viszont megoldható! Megfelelően átgondolva, céljainkat az aktuális élethelyzetünkkel összeegyeztetve mindenki képes megalkotni a maga üzleti tervét. Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani az 5 elem jegyében összeállított üzletfejlesztési coaching programmal.

Mit fogsz tudni a nap végére? A kapott munkafüzetet végig vezetve tisztán fogod látni a praxisod anyagi és marketing oldalát, valamint tisztában leszel azzal, hogy mennyi munkát kell heti/havi szinten befektetned abba, hogy ismertséget szerezz a shiatsu praxisodnak.

Vezeti: Juhász Vera shiatsu terapeuta és coach.

Időpont: 2017. február 11. szombat  9:00-17:00

Helyszín: Budapest, II. ker. Frankel Leó u. 5. – Közös Tér Shiatsu és Masszázs Műhely

Részvételi díj: 28.000.- Ft, Egyesületi tagoknak 25.000.- Ft

Csoportlétszám: 10 fő

Jelentkezés ide kattintva üzenetben  2017. február 4-ig.

Juhász Vera bemutatkozása:

2003-ban végeztem az első shiatsu alaptanfolyamot a Magyar Természetgyógyász Szövetségben. Ekkor döntöttem el, hogy ezt a technikát meg szeretném alaposan tanulni. Ezt követően két gyermekem is született elég gyorsan egymást követve, így 2009-ben tudtam elkezdeni a Nemzetközi Shiatsu Iskola képzését. A II. szemeszter után már biztos voltam benne, hogy shiatsu masszőrként szeretnék valamilyen formában dolgozni a jövőben. Ekkor még IT vezetőként tengettem napjaimat. 2013-ban fejeztem be a IV. szemesztert, akkor már munka mellett heti két este kezeltem. 2015. áprilisban megalapítottam a Belső Mag Stúdiót és elkezdtem coachingot tanulni – mindeközben egy nemzetközi IT start upot vezettem. 2016 lett a váltás éve: már csak a Belső Mag Stúdióban dolgozom, shiatsu terapeutaként és coachként. Az út, ami ide vezetett nem volt sem egyenes, sem sima. Ami segített, az az álmaimba vetett szilárd hit, a tudatos tervezés, és a körülöttem lévő fantasztikus emberek.