Támogatás - Országos Shiatsu Egyesület
page-template-default,page,page-id-21639,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Támogatás

Az Egyesület célja, hogy minél többen felismerjék, hogy a shiatsu fontos eszköz lehet életünk jobbá tételében. Shiatsut kapni és adni is jó! Céljainkról részletesen az Alapszabályunkban olvashatsz.

Ha szerinted is fontos, hogy a minőségi érintés alapvető része legyen a hétköznapjainknak, segíthetsz az alábbi módokon, hogy minél több emberhez eljuthasson.

Már adód 1%-ával is segíthetsz.

Ettől az évtől már így is támogathatod az Országos Shiatsu Egyesület munkáját. Ha számodra is fontos, hogy a minőségi érintés által egymásra és saját magukra jobban odafigyelhessenek az emberek, egészség-, és testtudatosabb  életet élhessenek gyerekek, felnőttek, idősek egyaránt,  kérjük juttasd el hozzánk adód 1%-át. Így mi is elvihetjük hozzájuk, például a Suli Szamuráj programot, melyről alább egy rövid videot találsz.

Ha szeretnél segíteni, töltsd le az adó 1%-ról rendelkező űrlapot.

Letöltöm.

Adószám: 18624171-1-47

Köszönjük!

Pénzadománnyal itt:

MagNet Magyar Közösségi Bank Zrt.

Országos Shiatsu Egyesület

Számlaszám: 16200010-10045332

IBAN szám: HU62 1620 0010 1004 5332 0000 0000

SWIFT: HBWEHUHB

Megjegyzés rovatba kérjük feltüntetni: adomány

Magánszemélyek átvételi elismervényt, jogi személyek adományigazolást kapnak a befizetett összegről.

Tanítsd velünk a Suli Szamurájt!

Jelentkezhetsz folyamatosan induló Suli Szamuráj trénerképzéseinkre. Te magad taníthatod az alsósoknak a  jobb közérzetet segítő ön- és társkezelő mozdulatsorokat.

Itt tudsz jelentkezni.

Ajánld az iskolád!

Ha szülő, pedagógus, iskolai védőnő vagy iskolapszichológus vagy, és szeretnéd, hogy a ti iskolátokban is legyen Suli Szamuráj, írj nekünk. Segítünk nálatok is elindítani a programot.

Hívd meg Egyesületünket rendezvényre!

Szívesen elmegyünk egészségnapokra, nyári gyermek táborokba, csapatépítő tréningekre bemutatni, tanítani a programot. Hívhatsz minket konferenciákra, tanári értekezletekre, ahol megismertetünk a Suli Szamuráj hátterével, működésével, ízelítőt adunk a gyakorlatokból, hogy személyes élményeken keresztül tapasztalhassátok, nektek hogyan segíthet az érintés.

Lépj be az Egyesületbe!

Szeretettel várunk mindenkit, aki egyetért céljainkkal, és akár önkéntes munkájával szívesen támogatná kezdeményezéseinket. A tagságnak nem feltétele a shiatsuban való jártasság. Kíváncsiak vagyunk minden ötletre, amely segítheti céljaink elérését. Belépek.