Te is shiatsu rajongó vagy? Rád van szükségünk! - Országos Shiatsu Egyesület

Te is shiatsu rajongó vagy? Rád van szükségünk!

Közel egy éves előkészítő munka után 2014. szeptember 29-i megalakulással jegyezte be a civil szervezetek sorába a Fővárosi Törvényszék az Országos Shiatsu Egyesületet. A szervezetet az alapítók shiatsu iránti szeretete és az a vágy hozta létre, hogy mindenki ismerje meg és alkalmazza a figyelmes érintést. Ennek érdekében eddig Suli Szamuráj tréner képzéseket, babashiatsu és shonishin tanfolyamokat szerveztünk. Már számos iskolában zajlottak és zajlanak Szamuráj programok, megjelentünk  több, gyermekekkel foglalkozó rendezvényen (pl. GyerekSziget, nyílt iskolai napok ), és sikeres táborokat is vezettünk.

Két év után ideje, hogy fő célunk megvalósításán más eszközökkel is dolgozzunk. Országos Shiatsu Egyesületként a shiatsu minden irányzatával és annak minden más korosztályhoz való eljuttatásával is szeretnénk foglalkozni. Szeretnénk mindenkivel megismertetni ezt a módszert, ehhez azonban segítségre van szükségünk. A weboldalunkon, hírleveleinkben, illetve nemrég elindult közösségi oldalainkon információkat találhatnak az érdeklődők, de sajnos azt nem tudják, hogy kihez fordulhatnak, ha szeretnék megtapasztalni a figyelmes érintést. Shiatsu gyakorlókra van szükségünk, akikhez irányíthatjuk az érintésre vágyó embereket.

Ha már aktívan shiatsuzol, vagy valamelyik shiatsu oktató alaptanfolyamát végezted, vagy éppen a teljeskörű képzésre, esetleg továbbképzésre jársz bármelyik shiatsu iskolába, várunk az Egyesületbe. Itt megoszthatod tapasztalataidat, kérdéseidre válaszokat kaphatsz, egy befogadó közösség tagja lehetsz. Teljes jogú tagként jelenlétedért, önkéntes segítségedért cserébe tanfolyami kedvezményeket, megjelenési lehetőségeket biztosítunk számodra, shiatsuval vagy az Egyesülettel kapcsolatos ötleteidnek támogató környezetet adunk, hogy megvalósulhassanak, és befolyással lehetsz az Egyesület életére a közgyűléseken. Ha még nem érzed magad késznek a shiatsuval való munkára, de kapcsolódsz a módszerhez és szeretnéd támogatni törekvéseinket, vagy csak egyszerűen szimpatizálsz velünk, úgy pártoló tagként is hozzájárulhatsz eredményes tevékenységünkhöz. Ezért viszonzásképpen a tanfolyamainkon, rendezvényeinken kedvezményesen vehetsz részt.

Célunk, hogy mindenkihez eljuttassuk a shiatsut és ehhez Rád is szükségünk van! Ha szívesen vennél részt a módszer széleskörű megismertetésében és a shiatsus közösség továbbépítésében, lépj velünk kapcsolatba!

Szeretettel várunk!
Országos Shiatsu Egyesület