Szamuráj tréning - Országos Shiatsu Egyesület
page-template-default,page,page-id-21726,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Szamuráj tréning

A Szamuráj masszázs 6-12 éves gyermekek számára kifejlesztett játékos gyakorlatsor, amely segíti őket a koncentráció, a testtartás, testtudatosság fejlesztésében, valamint arra tanít, hogyan figyeljenek a társaikra, támogatva ezáltal az osztályközösség összetartó erejét.

A képzés elvégzése után a Szamuráj masszázs programot hozzáértő módon tudod majd megtanítani nagycsoportos ovis vagy általános iskolás alsó tagozatos gyerekeknek.

Érintéssel foglalkozó terapeuták (shiatsu vagy bármilyen más masszázzsal foglalkozó szakemberek) részére 8 órás foglalkozás keretében  nyújtunk képzést.

Elmélet:

• az érintésről, a shiatsuról, a Szamuráj program kialakulásáról és eredményeiről
  • a gyermekek mozgásfejlődéséről, gyakori problémáikról
  • miben és miért segíthet a Szamuráj program az 5-12 éves korosztálynak
  • gyakorlati tájékoztató az intézményekkel való kapcsolatról, segédanyagok bemutatása

Gyakorlat:

• a mozdulatsor gyakorlatainak részletei: hogyan hajtsuk végre, és milyen hatásai vannak az egyes gyakorlatoknak
  • mozgásfejlesztő játékok

Továbbá:

• eddigi „szamurájos” tapasztalataink megosztása
  • a képzés során felmerülő kérdések megválaszolása

Képzéseink két naposak, minden érdeklődő számára elérhetőek. Az első napot azoknak ajánljuk, akik még nem gyakoroltak valamilyen masszázst. A kibővített tanfolyam első napján saját élményen keresztül betekintést kapsz az érintéssel történő kommunikáció lehetőségeibe, hatásmechanizmusába a Szamuráj masszázs alapjául szolgáló shiatsu valamint a do-in páros és önmasszázs fogásainak segítségével. Kipróbálhatod, milyen érintést adni és kapni, illetve olyan hatékony technikákat tanulhatsz hason fekvő és ülő testhelyzetekben, melyekkel segítheted a környezetedben élők egészségét és jó közérzetét.

Masszázs végzettséggel vagy egyéb érintésterápiás tapasztalattal rendelkezők számára továbbra is elegendő a második nap elvégzése!

A két napos képzés díja jegyzettel, segédanyagokkal: 26.000.- Ft

A két napos képzés díja Shiatsuval fitten az iskolában tankönyvvel: 29.990.- Ft

Egynapos képzés díja jegyzettel, segédanyagokkal: 16.000.- Ft

Egynapos képzés díja Shiatsuval fitten az iskolában tankönyvvel: 19.990.- Ft

Egyesületi tagoknak: 2000.- Ft kedvezményt biztosítunk

Tanfolyami jelentkezéskor kérjük 10.000 Ft előleg átutalását az Országos Shiatsu Egyesület számlájára:

16200010-10045332 (Magnet Bank).

Fontos! Számlát csak annak a személynek, szervezetnek a számára állíthatunk ki, akinek a bankszámlájáról az utalás érkezik!

Időpontok:

Két napos tréning: 2017. szeptember 23-24. 10:00-17:00

Helyszín: 1027 Budapest, Frankel Leo u. 5. – Közös Tér Shiatsu és Masszázs Műhely

A képzésekre itt jelentkezhetsz.

Lemondás feltételek

– a jelentkező részéről:

Ha a mégsem tudsz eljönni a tréningre és azt az esemény elött 10-15 nappal jelzed, a előleged 50%-át visszafizetjük.

Ha a tréninget megelőző 10 napon belül jelzed, hogy nem tudsz eljönni az előleget nem áll módunkban visszafizetni.

– a programtartó részéről:

Amennyiben a rendezvény elmaradna az előleget teljes egészében visszafizetjük.

A program változtatás jogát fenntartjuk!